ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Εκδήλωση

Δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή των Κοινωνικών Φορέων στο 1ο CIVINET Greece – Cyprus Forum!

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 9-10 Δεκεμβρίου 2021, στις εγκαταστάσεις της OTE Academy στο Μαρούσι, με τίτλο «Η Ελληνική Κοινωνία απέναντι στην Πρόκληση της Βιώσιμης Κινητικότητας με ορίζοντα το 2030».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, οι Κοινωνικοί Φορείς θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν δράσεις και πρωτοβουλίες τους, καλές πρακτικές, αιτήματα, όπως και προβληματισμούς ή κριτικές προσεγγίσεις σχετικά με τον τρόπο που υιοθετείται και υλοποιείται η προσέγγιση της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η συνεδρία των κοινωνικών φορέων θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της στρογγυλής τραπέζης και θα συνδυαστεί με ελεύθερες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό.

Το Συνέδριο θα αποτελείται από 9 κύριες θεματικές ενότητες και κατ’ ελάχιστον 6 παράλληλες συνεδρίες, η πλειοψηφία των οποίων θα είναι προσβάσιμη τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Υποβολή Υποψηφιότητας Συμμετοχής

Για τη δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής σας στο Συνέδριο με κάποια παρουσίαση, συμπληρώστε την φόρμα εδώ μέχρι τις 10/9/21 και θα λάβετε την απάντησή μας μέχρι τις 30/9/21.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε σε επαφή με τα κανάλια επικοινωνίας του CIVINET και της OTE ACADEMY, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη δημοσίευση της ιστοσελίδας του συνεδρίου, ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

Σχετικά με το συνέδριο, επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή στο civinet.forum@civinet.gr.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, επικοινωνήστε με την CIVINET GreeceCyprus Secretariat στο info@civinet.gr.

Ανυπομονούμε να λάβουμε την υποψηφιότητά σας!

Προσωρινό Πρόγραμμα