ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΑ

Εκδήλωση

Δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού στο 1ο CIVINET Greece – Cyprus Forum!

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 9-10 Δεκεμβρίου 2021, στις εγκαταστάσεις της OTE Academy στο Μαρούσι, με τίτλο «Η Ελληνική Κοινωνία απέναντι στην Πρόκληση της Βιώσιμης Κινητικότητας με ορίζοντα το 2030».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, οι ΟΤΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν επιτυχημένες δράσεις, πολιτικές και έργα που ανέπτυξαν τα τελευταία χρόνια στις περιοχές τους, εστιάζοντας είτε σε ολοκληρωμένα ΣΒΑΚ είτε σε υλοποιημένα μέτρα βιώσιμης κινητικότητας. Η παρουσίαση των επιτευγμάτων τους θα γίνει με την μέθοδο των live debates.

Το Συνέδριο θα αποτελείται από 9 κύριες θεματικές ενότητες και κατ’ ελάχιστον 6 παράλληλες συνεδρίες, η πλειοψηφία των οποίων θα είναι προσβάσιμη τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Υποβολή Υποψηφιότητας Συμμετοχής

Για τη δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής σας στο Συνέδριο με κάποια παρουσίαση, συμπληρώστε την φόρμα εδώ μέχρι τις 10/9/21 και θα λάβετε την απάντησή μας μέχρι τις 30/9/21.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε σε επαφή με τα κανάλια επικοινωνίας του CIVINET και της OTE ACADEMY, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη δημοσίευση της ιστοσελίδας του συνεδρίου, ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

Σχετικά με το συνέδριο, επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή στο civinet.forum@civinet.gr.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, επικοινωνήστε με την CIVINET GreeceCyprus Secretariat στο info@civinet.gr.

Ανυπομονούμε να λάβουμε την υποψηφιότητά σας!

Προσωρινό Πρόγραμμα