Νέες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες της Συνδρομής στο Δίκτυο CIVINET CY-EL

ΣυνεργασίεςΧρηματοδότηση

Αγαπητά συνδρομητικά, απλά και υποψήφια μέλη του Δικτύου CIVINET,

σας ενημερώνουμε με χαρά ότι στο πλαίσιο της νέας ετήσιας Συνδρομής στο Δίκτυο, η οποία διαμορφώνεται για όλους στο ύψος των 5.000 € (πλέον ΦΠΑ), οι ανταποδοτικές υπηρεσίες εμπλουτίζονται σημαντικά!


Οριζόντιες Παροχές

1) Υποστήριξη

Για την εγγραφή και τη δημιουργία (ή την ανανέωση) του προφίλ του ΟΤΑ στη νέα πλατφόρμα του CIVITAS και την αποτελεσματική χρήση της πλατφόρμας αυτής και του ELTIS.

2) Πρόσβαση

Στη ψηφιακή πλατφόρμα του CIVINET (περιλαμβάνει ψηφιακή Βιβλιοθήκη ευρωπαϊκών έργων, αρχείο μελετών ελληνικών ΟΤΑ, τρέχουσες ευκαιρίες για ΟΤΑ, έκθεση καινοτόμων προϊόντων, ευκαιρίες πιλοτικών εφαρμογών κτλ).

3) Ενημέρωση

 • για αποκλειστική ή κατά προτεραιότητα συμμετοχή σε δράσεις εκπαίδευσης/κατάρτισης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης του CIVINET CY-EL ή άλλων ευρωπαϊκών φορέων, πραγματοποιούμενες στην Ελλάδα με την συμμετοχή διεθνών ομιλητών ή πραγματοποιούμενες σε πόλεις του εξωτερικού, με κάλυψη των εξόδων, εφόσον αυτό παρέχεται από την οργανωτική τους επιτροπή, σε τουλάχιστον μία από αυτές.
 • για δυνατότητες σύμπραξης με το Δίκτυο CIVINET CY-EL και άλλους ευρωπαϊκούς φορείς σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς ερευνητικών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων, με την προϋπόθεση ότι ο ΟΤΑ είναι επιλέξιμος και δύναται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προγράμματος (ισχύει για κατά μ.ο. μία πρόταση κατ’ έτος).

4) Προβολή

 • σε εγχώριες και διεθνείς εκδηλώσεις, εκθέσεις, συνέδρια κ.τ.λ., όπου το Δίκτυο θα μπορεί να φιλοξενήσει έντυπο ή ψηφιακό υλικό του ΟΤΑ σε δικό του εκθεσιακό περίπτερο. Ισχύει για τα ετήσια συνέδρια κατ’ ελάχιστον του CIVITAS, του ELTIS και του INTERREG MED (URBAN TRANSPORTS), και κατά περίπτωση του ECOMM, του POLIS, του EUROCITIES, άλλων INTERREG κ.α.
 • μέσα από ειδική καρτέλα μέλους και δημοσιεύσεις που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του CIVINET, του CIVITAS και του ELTIS.
 • μέσα από ειδικό booklet του CIVINET για το έτος 2022 που θα αφιερώνει 1-2 σελίδες σε κάθε συνδρομητικό μέλος.
 • στο συνέδριο του Δικτύου (CIVINET Forum), το οποίο για το έτος 2021 διοργανώνεται με την οργανωτική υποστήριξη του ομίλου ΟΤΕ και συγκεκριμένα της ΟΤΕ Academy. Τα συνδρομητικά μέλη του Δικτύου μας θα απολαύσουν ειδικά οφέλη όπως:

– απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις εργασίες και δράσεις του Συνεδρίου για όσα στελέχη τους επιθυμούν

– αναφορά των ονομάτων τους σε όλα τα υλικά επικοινωνίας του Συνεδρίου, στα δελτία τύπου, τα άρθρα, τις συνεντεύξεις κτλ

– ειδικό αφιέρωμα για αυτά σε έντυπο που θα προσφέρεται στους συνέδρους

– δυνατότητα τοποθέτησης υλικού προβολής τους στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου

– ευκαιρία παρουσίασης του έργου τους με κάποια ομιλία στελέχους τους

– συμμετοχή στην διαδικασία βράβευσης ΟΤΑ

– γνωριμία και δικτύωση με διακεκριμένους ομιλητές από την κοινότητα του CIVITAS και του INTERREG

– δωρεάν συμμετοχή και στις δύο εορταστικές βραδιές


Παροχές Κόμβου Καινοτομίας και Πιλοτικών Εφαρμογών

Έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή τις τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας (με έμφαση στις start-up), με τους ΟΤΑ που θέλουν να καινοτομήσουν, χωρίς όμως να ρισκάρουν μεγάλα ποσά και προμήθειες που θα τους δεσμεύσουν σχετικά με τις μελλοντικές επιλογές τους.

Η γραμματεία του Δικτύου, προκειμένου να διευκολύνει την επαφή μεταξύ ΟΤΑ και καινοτόμων επιχειρήσεων, αποφάσισε να επιδοτήσει με το 10% της σύνδρομής κάθε ΟΤΑ την δοκιμαστική αγορά ή χρήση κάποιων καινοτόμων προϊόντων, έτσι ώστε το συνδρομητικό μέλος να μπορέσει να τα δοκιμάσει πλήρως δωρεάν ή σε τιμή κόστους για ένα ολόκληρο έτος, χωρίς δέσμευση για περαιτέρω χρήση ή αγορά τους.  

Ακολουθεί κατάλογος των παροχών αυτών, ο οποίος θα ανανεώνεται διαρκώς βάσει των νέων συμφωνιών του Δικτύου με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Διευκρινίζεται πως κάθε συνδρομητικό μέλος μπορεί να απολαύσει μόνο μία από τις ακόλουθες παροχές κατ’ έτος και μέχρι εξαντλήσεως της συγκεκριμένης προσφοράς.

 • Δωρεάν ίδρυση και λειτουργία Πλατφόρμας Διαβούλευσης ΣΒΑΚ, κατάλληλη για άτομα μειωμένης όρασης, όπως προβλέπει ο Ν.4784/21.
 • Δωρεά ενός συμβατικού ποδηλάτου της IDEAL BIKES αξίας 700 € (για απεριόριστο αριθμό τεμαχίων).
 • Δωρεά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου της AURELIA E-ASSIST BIKES αξίας 1750 € (μόνο σε πακέτο διετούς συνδρομής για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων).
 • Δωρεάν παραχώρηση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου RAD POWER BIKES αξίας 1.099 € για ένα έτος με leasing από την εταιρεία KINEO.
 • Δωρεά σταθμού ασφάλισης και φόρτισης ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου και ενός ηλεκτρικού πατινιού της MELON αξίας 2.500 € (για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται κόστη μεταφοράς και εγκατάστασης για περιοχές εκτός Αττικής).
 • Δωρεά μιας ετήσιας κάρτας στάθμευσης της CITYZEN PARKING & SERVICES αξίας 1000 € για χρήση σε όλο το δίκτυο της εταιρίας εκτός από το σταθμό Παγκρατίου και το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
 • Παροχή αυτόνομου σταθμού επισκευής ποδηλάτων I-BIKE SPOT αξίας 1.250 € σε τιμή χονδρικής (για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται κόστη μεταφοράς και εγκατάστασης).

Για τυχόν πρόσθετες ιδέες για εναλλακτικές παροχές, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 

 


Για οδηγίες και σχετικά έγγραφα για τη σύναψη συνδρομητικής σύμβασης με την γραμματεία του Δικτύου, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κ. Κατερίνα Νικολοπούλου στο 2107710979 και <kn.civinet@gmail.com>.