ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ CIVINET

Πολιτική

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη και ενίσχυση του Δικτύου CIVINET CY-EL αποτελεί η ίδρυση της Πολιτικής του Επιτροπής (CIVINET PAC).

Την Τρίτη 22/12/20 μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνεδρίαση του CIVINET PAC, κατά την οποία παρουσιάστηκε από τον Συντονιστή του Δικτύου κ. Κοσμά Αναγνωστόπουλο ένας σύντομος απολογισμός της δραστηριότητας του Δικτύου για τα έτη 2018-2020, ενώ έγινε διάλογος με τους συμμετέχοντες για την σκοπιμότητα, το περιεχόμενο και τις διαδικασίες ίδρυσης της προσωρινής Πολιτικής Επιτροπής.

Η προσωρινή Πολιτική Επιτροπή ιδρύθηκε από τα συνδρομητικά μέλη του Δικτύου, τα μέλη δηλαδή εκείνα που εμφανίζονται ως τα πλέον αφοσιωμένα στην υπόθεση της Βιώσιμης Κινητικότητας και της δικτύωσης του CIVITAS στην περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου. Στόχος της προσωρινής επιτροπής είναι να οδηγήσει το Δίκτυο στο πρώτο του συνέδριο εντός του 2021, κατά το οποίο θα εκλεγεί η μόνιμη Πολιτική Επιτροπή του Δικτύου με θητεία μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι συμμετέχοντες αυτοδιοικητικοί εκπροσωπούν τους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Βύρωνα, Λάρισας, Νέας Σμύρνης, Παλλήνης και Ρεθύμνης.

Στην συνεδρίαση συμμετείχε επίσης ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γ.Γ. Τ.Α. “Κλεισθένης”.

Περισσότερα νέα για το θέμα από το νέο έτος.