Πρόγραμμα Mobility Urban Values – Δηλώστε συμμετοχή

ΕυαισθητοποίησηΕυρωπαϊκά ΠρογράμματαΠροβολήΣυμμετοχή

Το πρόγραμμα MUV -Mobility Urban Values- εφαρμόζει μια καινοτόμο προσέγγιση για τη βελτίωση της αστικής κινητικότητας: προσπαθεί να αλλάξει τις συνήθειες των πολιτών μέσω ενός παιχνιδιού που συνδυάζει ψηφιακές και φυσικές εμπειρίες.
Αντί να επικεντρωθεί σε ακριβές υποδομές, το MUV προωθεί την μετατόπιση προς πιο βιώσιμες και υγιείς επιλογές κινητικότητας, εμπλέκοντας τους τοπικούς πληθυσμούς, τις τοπικές επιχειρήσεις, τους υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής και τους λάτρεις των ανοιχτών δεδομένων.
Η εφαρμογή θα δοκιμαστεί σε ένα σύνολο διαφορετικών γειτονιών σε όλη την Ευρώπη: Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Φουντάο, Γάνδη, Ελσίνκι, Παλέρμο.
Τα στοιχεία για την κινητικότητα και το περιβάλλον που συλλέγονται μέσω της εφαρμογής για κινητά και των σταθμών παρακολούθησης θα επιτρέψουν στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής να βελτιώσουν τις διαδικασίες σχεδιασμού και να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες ικανές να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στις πόλεις με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα MUV για το πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στον σύνδεσμο: https://www.muv2020.eu/open-call/

Αυτή η πρόσκληση απευθύνεται σε ομάδες πολιτών, Δήμους, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και ΜΚΟ. Η γειτονιά σας μπορεί να είναι αστική, αγροτική, πυκνοκατοικημένη ή αραιοκατοικημένη, με εφαρμογές έξυπνης τεχνολογίας ή χωρίς!