Εκπαιδευτικές επισκέψεις και ανταλλαγές προσωπικού CIVITAS – Αποκτήστε την εμπειρία των πόλεων που καινοτομούν!

Εκπαίδευση

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε από πρώτο χέρι πώς καινοτομούν και αλλάζουν την κινητικότητα στις πόλεις τους διάφορες τοπικές αρχές, από τη Βόρεια Θάλασσα μέχρι τους αμμόλοφους του Ισραήλ! Το CIVITAS προσκαλεί εκπροσώπους των δημοτικών αρχών να αποκτήσουν την εμπειρία άλλων πόλεων στην βιώσιμη κινητικότητα.

Μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, σας προσφέρεται η δυνατότητα να κάνετε αίτηση για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις ανταλλαγές προσωπικού του CIVITAS, ώστε να αποκτήσετε κι εσείς την εμπειρία των διαφόρων προσεγγίσεων και ιδεών που θέτει σε εφαρμογή η κάθε πόλη.

Μέσω του προγράμματος, θα μπορέσετε να βρεθείτε για λίγες μέρες στην Αμβέρσα (Βέλγιο), τη Βουδαπέστη (Ουγγαρία), το Κασκάις (Πορτογαλία), την Κολωνία (Γερμανία), την Μπράγκα (Πορτογαλία), το Ρέθυμνο (Ελλάδα) ή το Τελ Αβίβ (Ισραήλ), ερχόμενοι σε άμεση επαφή με τους συναδέλφους σας που βρίσκονται πίσω από τον σχεδιασμό της κινητικότητας σε κάθε πόλη. Σημειώνεται ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συμμετέχοντες στις επισκέψεις και τις ανταλλαγές θα λάβουν οικονομική ενίσχυση.

Ιδιαίτερη είναι, επίσης, η χαρά μας που ένα μέλος της οικογένειας του Civinet CY-EL, ο Δήμος Ρεθύμνης, βρίσκεται στη λίστα των καινοτόμων πόλεων που θα μοιραστούν την εμπειρία τους.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ: https://civitas.eu/peer-activities

 

Για να μη χάνετε τίποτε από το CIVINET CY-EL, ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter και το YouTube!

 

Photo by Yoav Aziz on Unsplash